ABOUT ME

 and about RUNNING THRU BLUE WATERMinun nimi on Sami-Petteri. Olen toukokuussa 1990 Joensuussa syntynyt bloggaaja.
Blogini on juoksu- ja hyvinvointiblogi.
Running Thru Blue Water -blogi oli alunperin bySAMIPETTERI niminen lifestyleblogi, jossa aiheet aaltoilivat laidasta laitaan. Perheen ja ystävien vaikutuksesta olen kuitenkin lähtenyt muuttamaan blogiani selkeästi hyvinvointiblogiksi. Aloitin tammikuussa 2016 elämäntapamuutoksen ja blogi on minulle ennen kaikkea kanava kertoa kuulumisia. Haluan myös kannustaa ja inspiroida muitakin onnistumaan.

BySAMIPETTERI sai alkunsa 2014 Lily.fi -sivustolla. Elokuussa 2015 siirryin kuitenkin bloggaamaan omalla domainilla samipetteri.com. Jo ennen bySAMIPETTERI -blogia (2011) kirjoitin Nollasta Wassuun -blogia, joka oli hiihtoon ja treenaamiseen painottuva. Nyt palaan taas alkuun...

Running Thru Blue Water 


Tiedätkö sanonnan "vaikka läpi harmaan kiven"? Siitä on Running Thru Blue Waters (suom. Juoksee Läpi Sinisen Veden) saanu ideansa. RTBW -blogi sisältää aikaisempaa enemmän tekstiä, inspiroivia kuvia, videoita ja tietoa.

Haastan itsäni erillaisissa tapahtumissa ja treenaamalla erilailla. En ole Fitness lehden kansikuvapoika vaan "tavallinen" nuori mies.


RUNNING | TRAINING | FOOD | WEIGHT LOSS | HEALTH 


RUNNING THRU BLUE WATER on tavallisen miehen hyvinvointiblogi, johon on helppo samaistua.

***

Minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse samipetteri.asikainen@gmail.com